tisdag 22 mars 2016

Svensk-ryska vänskapsföreningen bildad
Söndagen 20/3 2016 bildades svensk-ryska vänskapsföreningen av ett 40-tal intresserade på Kulturhuset i Skarpnäck.


Till ordförande valdes Barbro Kjelkerud, till kassör Stefan Lindgren. Övriga i styrelsen är: Dine Malmsten, Parwin Geschwind, Lars Drake (Uppsala), Oleg Mezjuev, Ulf Sparrbåge, Ljudmilla Siegel, Jonas Olofsson (Malmö), Katrina Ekström (Luleå), Julia Andersson, Ulf Sandberg (Hova), Svetlana Söderberg Nyman. Till revisor valdes Jan Hagberg och biträdande revisor Bernth S Hellberg. Till valberedning valdes Markus Limnergård (sammankallande), Tord Björk och Dan Kotka.

Är du intresserad av att hjälpa till? Särskilt är vi intresserade av folk med kunskaper i webdesign, InDesign, journalistik och med erfarenhet av att organisera offentliga möten etc.

Skriv en rad till sv.rysk@gmail.com

Alla ni som vill betala medlemsavgiften som är på 200 kr per år (100 kr för pensionär, studerande och arbetslös) får ha tålamod. Bankgironummer kommer om några veckor. Men du kan anmäla dig redan nu med ett mail till sv.rysk@gmail.com. Skriv din postadress, e-postadress och gärna en rad om vad du förväntar dig av en vänskapsförening och om du själv kan bidra med något.

 


Inga kommentarer: